مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال کالا و عودت وجه

با سلام حدود 3هفته قبل جهت تامین مواد اولیه کارخانه به دلیل کمیاب بودن مجبور به پیدا کردن از طرق مختلف شدم که با شخصی که خودش را فروشنده مواد اولیه و شرکت هم بودن شدم ابتدا یه خرید به مبلغ 300میلیون کردم و وقتی مشخص شد که کالا را ارسال میکند سفارش بار بیشتر کردم که پیش فاکتوری به مبلغ یک میلیاردو هفتصد کرد و مدعی بود که کالا داخل انبار هست و بلافاصله ارسال میشه. از انجایی که کارخانه لنگ بود بیدرنگ پول را واریز کردم. و الان که 3هفته گذشته نه کالا را ارسال کرد و نه مبلغ را عودت میدهد. روز گذشته با پیگیری زیاد 1فقزه چک که اصلا تو سامانه ثبت هم نشده کرده و با صاحب چک تماس گرفتم میگفت اون چک باید مهر برجسته داشته باشه و نداره. و خلاصه این چک هم فقط برای زمان الکی گرفتن فرستاده برای 10 روز دیگست.
حال چه کنم ؟
میتونم حسابهای شرکتشو مسدود کنم ولی حتما پول رو به حساب کسه دیگه ریخته و پول من توی حساب خودش نیست

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شکایت کیفری مبنی بر کلاهبرداری مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان کلاهبرداری می توانید شکایت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع فاقد وصف مجرمانه است وباید دادخواست حقوقی و تامین خواسته جهت توقیف اموال وی طرح نمایید