مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال کالا و افزایش قیمت آن

سلام. من در بهمن 1401 یک تبلت از یک فروشگاه اینترنتی به قیمت 11 ملیون سفارش دادم و زمان تحویل کالا 14 اسفند بود.اما در زمان مشخص شده کالا را تحویل ندادند هر بار که تماس میگرفتم میگفتن فلان روز از انبار ارسال میشه.الان 20 فروردین 1402 هست و امروز به من گفتند که کالا رو موجود نداریم و پولتونو پس میدیم.این در حالی هست همان کالا را هم اکنون با قیمت 18 میلیون میفروشند و موجود هم هست.و این فروشگاه دوماه پول من رو نگه داشته و حالا که قیمت ها افزایش یافته از ارسال کالا امتناع میکند.آیا فروشگاه باید ضرر و زیان من رو به علت افزایش قیمت و تورم هست پرداخت کند یا خیر همان 11 ملیون را پرداخت میکند؟و اینکه چطور می توانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید در این خصوص اقدام به شکایت و طرح دعوی نمایید
بدوا اظهارنامه ای برای ایشان ارسال و سپس دادخواست مناسب تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به تحویل کالا بدهید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

می بایست شرایط و مقررات فروشگاه بررسی شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید همان تبلت را به شما تحویل دهد. از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است برای ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی مدارک و مستندات مربوطه مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع شفاهی و الزام به انجام تعهد را اقامه نمایید و با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق دفاع نمایید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

چنانچه سایت مورد نظر قانونی و دارای پروانه کسب و مجوز فروش اینترنتی داشته باشد، به مرجع صدور مجوز شرکت مراجعه و شکایت کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به اتحادیه مربوطه، همچنین می توانید به در گاه نماد اعتماد الکترونیکی نیز شکایت خود را ثبت نمایید . در انتهای صفحه اصلی سایت فروشگاه درج شده است .
درضمن شرایط و مقررات فروشگاه اینترنتی را مطالعه فرمایید . چراکه معمولا افراد با قبول شرایط و زدن تیک آن شرایط را بدون مطالعه قبول می نمایند .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تحویل مبیع بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید کالا را درخواست نمایید یا تحت عنوان کیفری شکایت نمایید که هر 2 روش آن متفاوت و نیاز به بررسی دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید