مشاوره حقوقی رایگان - بلوکه کردن وام ازدواج

سلام روزتون بخیر، میخواستم بدونم بعد از واریز وام 100 میلیونی ازدواج،آیا بانک اجازه داره اونو تا 1 ماه بلوکه کنه و اجازه برداشت نده؟ بانک رفاه ثبت نام‌کردیم 1 ماهه بلوکه کرده وامو و بعدش گفته هنگام برداشت 90 تومن‌ میتونیم برداریم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله متاسفانه روال بانک ها ، به همین صورت است هر چند که غیر قانونی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر ولی متاسفانه طبق دستورالعمل های داخلی خود به اقدامات غیرقانونی دست میزنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معمولا بانکها با این شرایط عمل میکنند که به نظر تخلف است.

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
البته با وجودی که گفتن 10 درصد وام که معمولا بانک ها بلوکه میکردن غیر قانونی هست اما بعضی از شعب این عمل بلوکه رو تا تصویه نهایی وام بلوکه نگه میدارن.شما میتونین به مرکز اصلی مراجعه کنین و عمل شعبه رو اطلاع بدین شاید نامه دادن برای آزاد شدن ولی قانونا نباید بلوکه انجام بشه