مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم دادگاه بدوی

سلام برای اعتراض به حکم دادگاه بدوی چیکار باید کنم و به کجا باید مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ابتدا باید به تاریخ و زمان دقت فرمایید و در زمان مقتضی از طریق دفترخدمات اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی لایحه تجدیدنظرخواهی تنظیم نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

لایحه تجدید نظر خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی تنظیم کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی لایحه تجدیدنظرخواهی تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی اعتراض خود را ثبت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.دادخواست تجدید نظر را در موعد مقرر قانونی از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کنید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در مهلت مقرر از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست تجدید نظر خواهی ارائه نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به دفاترخدمات قضایی مراجعه ودادخواست تجدیدنظرخواهی ولایحه خودراثبت نمایید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
وقت بخیر
باید یک متن لایحه اعتراضیه از آنچه میخواهید به دادگاه ارائه کنید را تهیه کنید و تا 20 روز پس از ابلاغ رای به شما به دفتر خدمات ببرید تا ثبت اعتراض صورت بگیره

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق دفتر خدمات قضایی اعتراض خود را ثبت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید ظرف 20 روز از ابلاغ رای بدوی ، به دفتر خدمات قضایی مراجعه و
دادخواست تجدیدنظر
مطرح نمایید و