مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اجاره بیشتر از قرارداد

بنده ملک انباری را از شخصی اجاره کرده ام بمدت سه تا سه سال که در قرارداد هرسه سال در دفترخانه اسناد رسمی قرارداد اجاره بقرار سال اول ماهی 200هزار تومان سال دوم ماهی 250 هزار تومان سال سوم 300 هزار درصورتی که از سال اول 1500سال دوم 1700و سال سوم 2200به صورت ماهیانه با چک و دریافت رسید پرداخت کرده ام آیا مبالغ اضافه قابل برگشت است لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام سوال شما واضح نیست،چه میزان اضافه پرداخت کرده اید؟قراردادتان فسخ شده؟به اتمام رسیده؟پرسش تکمیلی ارسال نمایید.

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال بر اساس اجاره نامه رسمی و فیشهای پرداختی نگهداری شده ، چنانچه پرداخت های اضافی بابت بدهی دیگری به مؤجر نباشد ، مطالبه مبالغ مازاد بر اجرت المسمی با ارائه اسناد و مدارک مثبته و در صورت فقدان دلیل یا سند یا اقرار یا سوگند مدعی علیه بر خلاف آن از طریق اثبات آن در مرجع صالح قضایی امکان پذیر است .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.نیاز به مشاوره حضوری.یاالله