مشاوره حقوقی رایگان - تلف حکمی

سلام، ایا انتقال مال غیرمنقول شامل تلف حکمی میشود؟ اپارتمانی راستا 95 از شخصی خریدم با قولنامه عادی و یک فقره چک بملغ کل ثمن، چک پاس نشد، ادعای فسخ کرد رد شد، من اثبات وقوع عقد بیع در دادگاه بدوی گرفتم ولی گفته مالک نیستی چون خریداران بعد از تو حسن نیت داشتن و اپارتمان تلف حکمی شده، الان من با این رای اثبات وقوع عقد بیع چکار کنم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شما دادخواست مطالبه خسارت علیه فروشنده یا خریدار اول بدهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر واحد را فروخته باشید باید خریدار طرح دعوا کند و شما ذی نفع نیستید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی دارد ولی با توجه به توضیحات می توانید خسارت را مطالبه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام نیاز به بررسی دارد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر چک‌ به مبلغ کل ثمن پاس نشد یعنی ثمن پرداخت نشده بعد چطور اثبات وقع بیع؟ نیاز به بررسی دارد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی مستندات و مدارک می باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر حکم اثبات وقوع عقد بیع صادر شده است شما باید شکایت فروش مال غیر که در حکم کلاهبرداری است بر علیه فروشنده و خریداران بعدی مطرح نمایید و ..
یا دادخواست حقوقی بدهید تماس بگیرید