مشاوره حقوقی رایگان - استخدام در درجه داری ناجا

با سلام و خسته نباشید من میخوام مقطع درجه داری شرکت کنم خواستم ببینم نحوه ارائه مدرک چطوریه بعضی ها میگن بعد 5 سال میشه مدرک دانشگاه بدی درجت بالا بره و ... خواستم شما اگه لطف کنید جواب قطعی برین ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام مستقیماً از ارگان مربوطه استعلام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان دارد ولی باید ناجا موافقت نماید