مشاوره حقوقی رایگان - استخدام ناجا در صورت جراحی بینی

سلام من داوطلب استخدام درجه داری ناجا هستم تا چند ماه بعد هم اعزامم میخام بدونم اگه بعد از دوره آموزشی بینی ام را عمل کنم برام مشکل میشه و اینکه باعث میشه من نتونم بعد از 5 سال پیمانی رسمی بشم؟!

پاسخ ها :

استخدام ناجا در صورت جراحی بینی استخدام ناجا در صورت عمل زیبایی استخدام درجه داری ناجا قوانین استخدام در ناجا استخدام