مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین در مهریه

باسلام همسرم مهریه اش که 200 سکه بوده رو گذاشته اجرا حساب هام که حدود سیصد میلیون داخلش بوده رو مسدود کرده من یک خانه دارم که البته قولنامه ای هست 56 متری و حدود هفتصد میلیون ارزش داره میخواستم ببینم آیا همسرم میتونه خانه رو توقیف کنه و بفروشه یا این خانه جز مستثنیات دین محسوب میشه
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خانه را خیر نمیتواند توقیف نمایید به شرطی که خود شما ، در خانه زندگی نمایید
ولی وجه نقد توقیف خواهد شد و توسط اجرای احکام از حساب شما برداشت خواهد شد و به همسرتان داده خواهد شد
و اگر خود شما در خانه
زندگی نمی کنید باید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
یک خانه در حد شان و عرف که در آن زندگی نمایید جزء مستثنیات دین محسوب می گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یک خانه در شان زوج و متعارف از مستثنیات دین است به شرط آنکه در آن زندگی نمایید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر همین یک خانه را داشته باشید و برای سکونت خودتان است خیر

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درود .با لحاظ شرایطی( تنها خانه .محل سکونت خود.در شان شما ) جز مستثنیات است