مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

سلام و درود
سوالی داشتم در مورد اینکه آیا مستثنی دین وجود دارد هنوز و اگر منزلی به ارزش 1میلیارد 200 به نامم باشه برای مهریه زن گرفته و اجرا میشه یا نه؟

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود
بله یک سری از اموال جز مستثنیات دین هستند. اجرا بستگی به نظریه کارشناس و قاضی محترم اجرا دارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

منزل جز مستثنیات دین است مگر اینکه منزل گرانقیمت باشد که میفروشند و ابتدا یک منزل سبکتر برای زوج می خرند بقیه را به زوجه می دهند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به وضعیت معیشتی محکوم علیه یعنی زوج وتوانایی مالی ایشان مستثنیات قابل بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مستثنیات دین رعایت خواهد شد
و خانه شما اصولا جز مستثنیات محسوب میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

منزل جز مستثنیات دین است به شرطی که در شان بدهکار باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منزل در شأن زوج مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

یک منزل در حد عرف جزو مستثنیات دین است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی دارد منزل کجا باشد شغل شما چه باشد، بطور کلی نمی‌توان اظهارنظر کرد، تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بله مستثنیات دین در هر حال باید مورد توجه قرار گیرد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یک منزل در شان زوج در حالت سکونت فی الحال از مستثنیات دین است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ملکی که در حد متعارف باشد قابل توقیف نیست ولی بیش از ان نسبت به مازاد توقیف میگردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله یک منزل در حد شان و عرف در حالت اعسار محکوم علیه مدنظر می باشد تشخیص با قاضی است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام منزل شماجزمستثنیات دین می باشدوقابل توقیف نمی باشد