مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی در محل کار

سلام. همسر بنده در هنگام کار دچاره حادثه شده لگن پا از سه جا شکسته الان پنج ماهه خونس و ما از بیمه پولی دریافت نکردم میگن شورای پزشکی باید تشکیل بشه جواب برای بیمه بیاد بعد سه ماه اول حقوق ما ریخته بشه میخواستم بدونم بیمه غیر از حقوق به همسرم دیه هم تعلق میگیره چون ما از پیمانکار شکایت نکردیم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر صدمات شما ناشی از حادثه حین انجام وظیفه است، شما میتوانید تقاضای غرامت و دیه و همچنین بیمه از کار افتادگی کنید. البته برای میزان دیرکرد در درامد . حقوق تان میتوانید دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دهید تا براورد شود . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه پرداخت نمیشه باید حادثه حین کار شکایت کنید تا دیه پرداخت بشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید شکایت خود را مطرح نمایید تا همسرتان مشمول دریافت دیه گردد