مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی تامین اجتماعی

با سلام. 35سال سن دارم و کارم شاطر نانوایی سنگکی هستش از آذر 89 سابقه بیمه دارم چند سال پیش توی مغازه پام رفته زیر بالابر و پام دچار آسیب شده به صورتی که رگهای پام گشاد شده و بعد از 1 ساعت ورم کرده و کبود شده و احساس درد میکنم در ضمن دو سال بعد این حادثه از پشت بام مغازه افتادم الان هم دست راستم تو ناحیه مچ دچار آرتروز شدم می خواستم بدونم شامل از کار افتادگی میشم یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از تامین اجتماعی پیگیری کنید نظر کمیسیون مربوطه ملاک است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد امکان پذیر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید درخواست نمایید لیکن نظر کمیسیون مربوطه ملاک است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید موضوع در کمیسیون مربوطه بررسی شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر از اداره مربوطه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حین انجام وظیفه و بدون تقصیر شما اتفاق و عارضه ایجاد شده باشد تحت شرایطی بله