مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین و اشتغال همسر

سلام. همسر من میخواد درخواست مهریه اش رو بده و خونه ای که توش نشستیم رو چون 3 دنگ به نامش هست همون 3 دنگ رو بفروشه و بره یه خونه دیگه بخره و با دخترم زندگی کنه. ایا میتونه این کار رو بدون رضایت من انجام بده؟؟؟ و با توجه به اینکه خانه را ترک کرده من میتوانم نامه ناشزه بودن را بگیرم و آیا میتوانم با توجه به اینکه شاغل هست و میخواد جدا زندگی کنه از دادگاه مجوز عدم اشتغالش رو بگیرم؟
البته زمان عقد خانه دار بوده هیچگونه چیزی برای شاغل بودنش در اینده ثبت نکردیم.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله حق فروش سه دانگ را دارد
اگر عدم تمکین وی موجه نباشد ناشزه است
همسر فقط می تواند مانع شغلی بشود که منافی مصالح خانواده و حیثیت شما و خودش باشد بشود
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

امکان فروش قدرالسهم خودر راخواهد داشت و شما نیز میتوانید دادخواست الزام به تمکین نماید