مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدری

با عرض سلام
بعد از 30 سال فهمیدم یه زمین کشاورزی ارث پدری دارم که توسط برادرم فروخته شده و برادرم فوت شده من میتوانم زمین را برگردانم چگونه ؟؟ و تکلیف ان شخص که ملک را خریده چه میشود؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت وجود مدارک کافی بله امکان طرح دعاوی وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر با دلایل مدارک مبنی بر اینکه جز ماترک پدرتان بوده و برادر شما بدون اذن سایر وراث آن را به شخص ثالث منتقل نموده است قابل اقدام خواهد بود لذا جهت اخذ توضیحات بیشتر توصیه می‌شود از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.بله اگر مستندات کافی داشته باشید جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق مشاور تلفنی سامانه در تماس باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بله می توانید و آن شخص باید از اموال برادرتان مطالبه نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر اسناد و مدارک و مستندات داشته باشید بله
میتوانید شکایت نمایید جهت مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید معامله برادرتون با خریدار را ابطال کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مدارک کافی دارید معامله را ابطال نمایید.