مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

درود بر شما ، 7 سال قبل ازدواج کردم و یک فرزند 6 ساله دارم و تا به الان برای همسرم چیزی کم نگذاشتم ولیکن بدلیل اینکه نفقه همسرم از لحاظ دین اسلام بعهده من است نمیخواهم حقی از همسرم بر من باشد و نفقه تا به امروز رو بخشیده و خودم میخواهم نفقه ایشون رو از این به بعد ماهیانه بهشون بپردازم ( خدارو شکر با هم خوش و خرم زندگی میکنیم و همه مخارج ایشون رو من پرداخت میکنم و چیزی کم نمیزارم )
با این شرایط چقدر باید بپردازم به همسرم ؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. از نظر قانون که برگرفته از شرع اسلام است ، نفقه حتما به معنی پول نیست و همان مسکن و خوراک و پوشاک و درمان و غیره که انجام می شود همان نفقه است اما اگر خودتان مایلید که ایشان پشتوانه ای داشته باشند خوب هر مبلغی توان دارید برای ایشان واریز کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در صدد اخذ رضایت زوجه هستید اصولا متناسب با نوع زندگی و مخارج و اشتغال و عدم اشتغال زوجه تعیین می گردد

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام .وقت بخیر
اول از اینکه خوشحالم برای شما و تداوم زندگیتون رو آرزو میکنم
از لحاظ قانونی زمانی که زن و شوهر کنار هم زندگی میکنن و هزینه های زندگی رو شوهر تقبل میکنه نیاز چندانی نیست نفقه ماهیانه بده اما شما میتوانید کمترین مبلغی که الان دادگاه ها تعیین میکنن که 500 هزار تومان هست را به حساب همسرتان واریز نمایید .البته این برای شخصی هست که درآمد کارگری داره.نفقه برحسب توانلیی مرد و شغل تعیین میشه و شرایط زن و شهر و همه ملاک هست.شما میتوانید توافقی مبلغی به حساب ایشان واریز کنید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

میتوانید درخواست کارشناسی کنید. با توجه به شرایط زندگی زن نفقه ایشون مشخص میشه.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام معمولاً دادگاه ها بین 500 تا یک میلیون تعیین می‌کنند.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام متناسب با نیازها و مخارج جاری طبق نظر کارشناس تعیین می‌شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
زندگیتون پایدار می توانید با توافق همسرتان مبلغی را پرداخت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بوسیله کارشناسی تعیین میزان نفقه انجام می شود

یاسمن رضایی

سرکار خانم یاسمن رضایی :

بستگی به هزینه هایی از قبیل ،پوشاک،خوراک، هزینه های درمانی و بهداشتی و... که کاملا شخصی میباشد دارد.