مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام وقت بخیر
بنده با دو خودروی پارک شده بغل خیابان برخورد کردم
تعهد مالی بیمه 16 میلیونه رفتن شکایت کردن شورای حل اختلاف برای افت قیمت،، جدا از بیمه حدود 35 ملیون باید از خودم بهشون بدم
من مقصرم ولی دوتا سوال دارم اول اینکه اون دوتا ماشین محل پارک ممنوع پارک کرده بودن که من باهاشون برخورد کردم پس چرا من مقصر صد در صد شناخته شدم؟
دوم اینکه بنده سربازم و درامدی ندارم اگه نتونم اون 35 ملیون رو بهشون بدم چی میشه و باید چیکار کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً خودرو در حال حرکت مقصر شناخته خواهد شد و اگر در خصوص پرداخت افت قیمت توانایی یک جای پرداخت آن را جهت ندارید می توانید دادخواست اعسار و تقسیط بدهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مقصر طبق نظر کارشناس تعیین می شود. اگر در مهلت اعتراص هستید می توانید به نظر کارشناس اعتراص نمایید.
می توانید دادخواست اعسار دهید.

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.وقت بخیر
اینکه اونا در پارک ممنوع پارک کردن از مقصر بودن شما کم نمیکنه و فقط جریمه میشن.و اگه محکوم بشین و توان پراخت نداشته باشین باید اعسار از پرداخت محکوم به بدین و قسط بندی میشه.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا تقسیط شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید همان ابتدا ، به کروکی اعتراض میکردید تا دوباره صحنه تصادف بررسی گردد
و بابت 35 میلیون مبلغ خسارت میتوانید دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا قسطی بشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مقصر طبق نظر کارشناس تعیین می شود. اگر زمان اعتراض باقی است اعتراص بدهید می توانید دادخواست اعسار دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید به نظریه کارشناسی اعتراض کنید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید دادخواست اعسار جهت تقسیط آن ثبت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید دادخواست اعسار دهید