مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نامه

سلام اجاره تنظیم کردیم رییس بنگاه اشتباه نوشته که موجر پول را پرداخت کرده ولی موجر نوشته تنظیم کرده که پول را تا 10روز مستاجر باید موجر بدهد آیا این دست نوشته مورد تایید قانون هستش و شاهد داخل دست نوشت را امضا کردند

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .سند عادی است ممکن است مورد تردید انکار یا جعل واقع شود.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

متن دست نویس اگر بعد از نوشته بنگاه باشد به همراه شهود قابل دفاع است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.