مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب توسط پلیس فتا

سلام خسته نباشید بنده یه محصولی رو ارسال کردم تا بدست طرف برسه چند روزی طول کشید؛ همین که ارسال کردم جلو حسابمو بست الان میگه گفتم باز کنن گفتن فردا باز میشه یک هفته گذشته هنوز باز نشده بانک مرکزی رفتم فتا رفتم هیچ کاری انجام نمیدن میگن باید بری همونجا که حسابتو بستن خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید خسته نباشید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بایستی از طریق مرجع ذیصلاح شعبه مسدود نمودن حساب بانکی مراجعه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بایه به بانکی که حساب شما را بسته است مراجعه کنید تا معلوم شود از کدام مرجع دستور مسدودی صادر شده که بتوانید از آن مرجع پیگیر شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از هرجایی که بسته شده باید پیگیری کنید