مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب توسط پلیس فتا

سلام وقت بخیر
یه سوال داشتم
چند روز پیش یکبار مبلغ دو میلیون و یکبار مبلغ صد هزار تومان بدون اطلاع و خواسته من به حسابم واریز شد
و بلافلصله حساب بانکی من مسدود شد از بانک که پیگیری کردم گفتند پلیس فتا مسدود کرده چون از حساب های سایت های شرطبندی واریز شده!
میخواستم بدونم من باید چیکار کنم، چه چیزی انتظار منو میکشه، چجوری بی اطلاعی و بی گناهیمو ثابت کنم و اگه پیگیری نکنم موضوع رو چی میشه!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در سایت شرط بندی عضو نبودید می توانید پیگیری کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر در سایت های شرط بندی عصو بوده ایر، به سایت دادستانی کل مراجعه کنید و با دادستانی کل در این خصوص ارتباط گرفته و تقاصای ثبت تعهدنامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در سایت شرط بندی عضو نبودید می توانید پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر در سایت شرط بندی عضو نبودید می توانید پیگیری کنید