مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیفی در دوران عقد

سلام‌ نامزدم‌که‌ دوران‌ عقدیم‌حدود‌6‌ماهه‌ منو‌ بلاتکلیف‌ گذاشته‌ رفته یسری بحثهایی‌ بین دو‌ خانواده‌ شده‌ و‌ حتی‌ به‌ شکایت اینا‌هم‌ کشیده‌شد‌که بعدش شکایت اینا همش رد شدن و منع تعقیب صادر شد و پرونده از آمار کسر گردید و از شورای اختلاف گفتن که ریش سفیدانه حلش کنین و آشتی کنین ولی شوهرم الان نمیاد جلو حتی تلفنامو هم جواب نمیده تو این 6ماه هم نفقه 3ماهمو داده الان هیچ گونه تماس و پیامی هم از طرفش ندارم که بگه بهم چه نیاز داری و اینا ، منم رفتم اجرای مهریه که حتی توقیف ماشین هم در آوردم ولی نکردم منصرف شدم الان چند ماهیه صبر میکنم هیچ کاری نکردم و حتی نمیخوام شکایت کنم بهیچ وجه ، بغیر شکایت چکار میتونم بکنم؟ حتی اظهارنامه هم فرستادم جواب نداد نمیخوام جدا شم چیکار کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شما تمایلی به شکایت و دادخواست دادن و به اجرا گذاشتن مهریه ندارید خوب تنها ترین کار این است که با بزرگترهای خانواده صحبت بشود تا بتوانید موضوع را حل و فصل نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید