مشاوره حقوقی رایگان - سازشنامه

سلام من یه نفر را بابت عدم تحویل آپارتمان درموعد مقرر شکایت کردم ولی طرف اومد گفت از شکایت بگذر بیا با هم سازش کنیم من هم یه سازش نامه عادی بین خودمون نوشتیم امضا و انگشت زدیم ولی به دادگاه نبردمش و هنوزم شکایتم را پس نگرفته ام الان پشیمونم و میخوام شکایتم را ادامه بدم آیا امکانش هست؟والا اگه طرف نسخه سازش نامه را بدون اطلاع من به دادگاه ببرد و روی پرونده بگذارد قاضی آن را قبول میکند؟

پاسخ ها :

سهیلا غفوری منش

سرکار خانم سهیلا غفوری منش :

با سلام باعنایت به ماده 183 قانون آیین دادرسی مدنی هرگاه سازش خارج از دادگاه واقع شده و سازش نامه غیر رسمی باشد طرفین باید در دادگاه حاضر شده و به صحت آن اقرار نمایند و به امضای دادگاه و طرفین برسد در صورت عدم حضور بدون عذر موجه دادگاه بدون توجه به مندرجات سازش نامه دادرسی را ادامه خواهد داد. حال باید بررسی شود چه سازشی ما بین شما صورت گرفته است و چه شرایطی را در آن درج نموده اید تا بتوان در خصوص پیگیری پرونده تصمیم مقتضی حاصل نمود.

یک وکیل

با سلام همکار محترم خانم غفوری منش پاسخ کامل ارایه نموده اند.

یک وکیل

با همکار محترم موافقم