مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند رسمی

در مبایعه نامه فروش اپارتمان ما نوشته شده حضور در فلان تاریخ در دفترخانه جهت تنظیم سند رسمی ، الان خریدار میگوید که بمن وکالت فروش بده، اما من بعنوان فروشنده فقط میخواهم سند قطعی تنظیم شود ، آیا خریدار حق دارد که مرا ملزم کند بجای سند قطعی ، وکالت فروش بلاعزل بدهم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر شما ملزم به دادن وکالت نیستید . ممکن است مشکلاتی برای شما ایجاد شود . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر شما می توانید در دفترخانه حاضر شده و گواهی عدم حضور خریدار را بگیرید.