مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند رسمی

باسلام
بنده مغازه ای را در تاریخ1393/03/15 با نوشتن قرارداد پیش خرید و درحال ساخت پیش خرید کردم ودرتاریخ1394/09/01 مبایعه نامه با کد رهگیری منعقد شد و درتاریخ1394/10/01 نیز ملک را تحویل گرفتم.طبق مبایعه نامه قرار بود در تاریخ1395/08/30 با پرداخت 40میلیون بدهی باقیمانده بنده، در دفترخانه انتقال تنظیم سند رسمی انجام گیرد که بدلیل آماده نبودن سند انجام نگرفت و بنده نیز با توجه به اینکه با سازنده ملک (فروشنده) نسبت فامیلی داشتم گواهی عدم حضور نگرفتم. در تاریخ1393/10/21 کمیسون ماده100 شهرداری، رای به قلع و اعاده قسمتی از تجاری ساختمان که مغازه بنده نیز در آن قسمت واقع شده است صادر نمود و رای صادره نیز در تجدید نظر تاریخ1393/11/16 کمیسیون ماده 100شهرداری مورد تایید واقع شد.باتوجه به ارسال پرونده به دیوان عدالت اداری،رای کمیسیون ماده 100شهرداری موردتاکید وتایید قرارگرفت.
بنده درتاریخ 1399/06/29 طی تنظیم دادخواستی خواستار الزام به اخذ پایانکار،صورتمجلس تفکیکی و تنظیم سند رسمی و مطالبه خسارت نمودم. رای بدوی همه موارد را تایید و خوانده را به تمامی موارد محکوم کرد. و دادگاه تجدید نیز بجز خسارت قراردادی بعلت نداشتن گواهی عدم حضور، خوانده را محکوم نمود.
اجرای احکام دادگاه حقوقی از شهرداری استعلامی بعمل آورد که پاسخ شهرداری صریحا این بود که باتوجه به رای کمیسیون ماده100بعلت قلع و اعاده قسمتی از ساختمان، امکان صدور پایانکار وجود ندارد. لذا اجرای احکام نیز با استناد به پاسخ همین استعلام، پرونده را مختومه اعلام کرده است و بطور شفاهی به بنده اعلام نموند که این پرونده جز پرونده های مرده میباشد و عملا هیچ کاری نمیتوان کرد. و سوال بنده نسبت به اینکه تعهد فروشنده چه میشود بی پاسخ ماند.
در ضمن من بعنوان معترض ثالث نیز به دیوان عدالت دادخواست دادم که دیوان نیز با شرح اینکه مبایعه نامه عادی دلیل مالکیت ملک نمیباشد قرار رد شکایت را صادر نمود.
حالا سوال بنده این است که فروشنده عملا قادر به اخذ پایانکار و اخذ سند نیست و همچنین هیچگونه رغبتی جهت رفع موانع از خود نشان نمیدهد و شکایت بنده و سایرین نیز راه بجایی نبرده است و دستگاه قضا نیز هیچگونه برخوردی با فروشنده و تحت فشار گذاشتن او ندارد.
آیا راهکار دیگری وجود دارد تا ما از این مخمصه نجات پیدا کنیم. چون نه میتوانیم بفروشیم، نه کاسبی بکنیم، نه فروشنده راضی میشود ملک را به قیمت امروز فسخ کندو.... سپاس از بزرگواریتان

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای مشاوره از طریق پنل با وکلا تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود موضوع نیاز به بررسی دارد.در صورت نیاز به مشاوره بیشتر می توانید تماس بگیریدموفق باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پاسخ سوال شما ، چند راهکار قانونی وجود دارد که در اینجا امکان پاسخ نیست . تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیازمند بررسی بیشتر می باشد