مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد دختر 14ساله

سلام دخترم الان چهارده سالش شده به رشد عقلی کاملی رسیده و خیلی باهوش و فهمیده است و میتونم براش حکم رشد بگیرم چون ما ساکن یزدیم و من رفتم قوه قضاییه گفتن باید شانزده سالش کامل شده باشه و حتی اجازه درخواستم بهمون ندادن ممنون میشم منو راهنمایی کنین!!!!!!! واینکه آیا پدرش میفهمه که ما درخواست حکم رشد دادیم و میتونه اونو بعد باطل کنه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر شما می‌تونه درخواست حکم رشد بده و دادگاه مکلف به رسیدگی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دختر شما می‌تونه درخواست حکم رشد بده و دادگاه مکلف به رسیدگی است