مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد

سلام وقت بخیر
حکم رشد برای دختر به این منظور هم میشود که دیگه خودش قیم خودشه و برای کارهایی که اذن والدین لازمه خودش بتواند تصميم گیری کند؟

پاسخ ها :

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

بله 18 سال تمام شود این حق رو داره امور مالی خودرا دردست بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است اگر شرایط مهیا باشد

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام
درصورت صدور حکم رشد خودتون میتوانید امورات خود را انجام دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حکم رشد باشد میتواند در امور مالی و تصمیمات مهم زندگی خودش اقدام کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دختر حکم رشد بگیره خودش در خصوص حقوق مالی تصمیم بگیره

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

انسان رشید اصولا نیاز به قیم نداردبا حکم رشد ،رشید محسوب میشود و امور مالی و غیر مالی شما بر عهده و اختیار خودتان است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر حکم رشد برای امور مالی شخصی صادر میشود

و در بعضی موارد غیر مالی ، اذن پدر یا جد پدری لازم است مانند نکاح دختر و ...

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

بله. شخص رشید دیگر نیاز به قیم ندارد. اذن در ازدواج با پدر است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر دختر بالغ حکم رشد بگیرد دیگر نیاز به قیم ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر می تواند حکم رشد بگیرد.
در صورت اخذ حکم رشد می تواند تمام امور مالی خود را اداره کند.

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام بله در صورتیکه رشد احراز بشه در امور مالی نیاز به قیم نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

حکم رشد برای استقلال در امور مالی ست و کسی که حکم رشد می گیرد در امور مالی دیگر نیازی به اذن و اجاذه ولی و قیم ندارد .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله در امور مالی و غیر مالی خود می تواند اقدام نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با حکم رشد در خصوص حقوق مالی میتواند تصمیم بگیره

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله دیگر تمام امور با خودش است

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

سلام خیر دقیقا به این منظور نیست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بعد از حکم رشد ، در امور مالی خودش می تواند تصمیم بگیرد.
اما در ازدواج باید پدر یا جد پدری اجازه بدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتی در صورت داشتن حکم رشد برای بعضی از امور ، اذن پدر
لازم است مانند اجازه ازدواج دختر باکره و

یک وکیل :

با سلام
در صورا احراز رشد پاسخ مثبت است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال تکراری است.
هر وقت حکم رشد ثابت شود دیگر نیازی به قیم نیست

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
حکم رشد زمانی درخواست میشود که شخص محجور بخواهد قبل از سن قانونی رشد خود را اثبات کند،وشرط اصلی آن این است که به سن بلوغ رسیده باشد ولی هنوز به سن رشد که 18سالگی میباشد،نرسیده است.
نکته مهم اینکه حکم رشد فقط برای امور مالی لازم است ودر امورغیرمالی نیاز نیست.
سن رشد یعنی به مرحله ای از سن رسیده که نفع وضرر امور مالی را درک می‌کند

لذا برای اثبات رشد باید در دادگاه خانواده به طرفیت ولی قهری یا قیم طرح دعوا کند ودر صورتی که ولی وقیم نداشت بطرفیت مدعی العموم
ودادگاه خانواده از نظریه پزشکی در جهت اثبات رشد استفاده می‌کند.

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام ، حکم رشد صرفا جهت دخالت در امور مالی موثر است و در مسایلی همچون اذن پدر در ازدواج تاثیری ندارد .

منا محمدی سام

سرکار خانم منا محمدی سام:

سلام خیر . به این معنی است که میتواند امور مالی برای خود را انجام دهد و تصمیم گیری نماید . در هر صورت ازدواج دختر , و خروج وی زیر 18 سال از کشور نیاز به اذن ولی دارد .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با گرفتن حکم رشد دیگر نیازی به قیم ندارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حکم رشد بدین معناست که فرد میتواند تمام معاملات مالی و غیرمالی خود را مستقلا انجام دهد ولی اذن در ازدواج برای دختر امری علیحده است.

فاطمه خان احمدی

سرکار خانم فاطمه خان احمدی :

بله در امور مالی ولی در خصوص عقد نکاح اجازه ولی لازم میباشد