مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد

سلام دختر من 2 ماه رفته تو سن 18 سالگی میخوام براش حکم رشد بگیرم میخواستم بدونم پزشکی قانونی چه معایناتی انجام میده؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سن 18سالگی که نیاز به حکم رشد نداره از لحاظ قانون سن قانونی است اما درکل برا سن رشد فرآیند تعیین سن از وظایف پزشکی قانونی می باشد و از طریق معاینات ظاهری و پزشکی انجام میشود. معاینات ظاهری شامل بررسی چین و چروک های صورت، وضعیت موها و دیگر خصوصیات ظاهری می شود و معاینات پزشکی شامل بررسی دندان ها، رادیولوژی و … است. هم چنین مدارک تحصیلی و خانوادگی فرد در صورت وجود بررسی می شوند و در نهایت اظهارات کارشناس پزشکی قانونی به مرجع مربوط فرستاده می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیازی نیست اما سوال همین که خوب و بد را تشخیص دهند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سن 18سالگی که نیاز به حکم رشد نداره از لحاظ قانون سن قانونی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

دختر 18 ساله رشید است و حکم رشد لازم نخواهد داشت مگر ..
و در مورد مسائل مالی و خانوادگی
سوال پرسیده خواهد شد