مشاوره حقوقی رایگان - افترا و توهين

شخصی بنام محمد به طرفیت علی به اتهام جعل در اسناد شکایت مطرح نموده است پس از رسیدگی منجر به محکومیت تحمل 4ماه حبس تعزیری منتسب به علی صادر شد. رای مذکور مورد تجدید نظر قرار می گیرد منجر به صدور حکم قطعی بر برائت علی صادر شد. سپس علی با طرح شکایت توهین وا فترا به طرفیت محمد طرح دعوا مطرح می نماید. اما دادگاه اقدام بصدور رای بی گناهی محمد صادر کرد. لطفا راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام به احتمال زیاد شاکی سو نیت در طرح شکایت اولیه نداشته و قصد ضرر زدن عمدی وی اثبات نشده است.

یک وکیل

سوال شما واضح نیست اگر منظور شما اینست که چرا حکم به برائت محمد صادر شده احتمالا عدم وجود سوء نیت در شکایت محمد به طرفیت علی بوده.