مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قولنامه فروش مال غیر و تلف حکمی

با سلام ...
سال 93 پیش خریدی داشتم قولنامه که طبقه مشخص شد ولی واحد طبقه مشخص نشده و این واحدو فروش مال غیر کرد مالک الان حکم کیفری برای یکی از واحدهارو گرفتم درضمن مالک و سازنده سال 94 وام مشارکت گرفتن که تا الان پرداخت نشده ... و حدود 1 میلیارد دیرکرد داره بانک ملک اصلی رو چون هنوز تفکیک نشده از طریق ثبت توقیف کرده... حالا خواستم بدونم الان که شکایت ابطال قولنامه کسی که ساکن واحد هست رو کردم .. وکیلش داعیه تلف حمکی کرده ایا میتونن؟؟ به جای واحد م پولشو به عنوان خسارت بدن... چطور میتونم خود واحدو بگیرم.... و اینکه بانک بعد از خرید من وام داده ایا چون ارگان دولتیه به من ارجح تر هست

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید وکیل بگیرید ، با توضیحات شما نمی شود پاسخ صریحی داد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه سند زمین آپارتمان در رهن بانک است تا زمانی که کل بدهی بانک تسویه نشه یا وام تقسیط نشه ممکن است بانک کل ساختمان را بزار مزایده