مشاوره حقوقی رایگان - پیج اینستاگرام

سلام . من و همسر سابقم از هم جدا شدیم . یه پیج عمومی اینستاگرام داشتیم که با شماره ی من ایجاد شده بود . برای گربه ی خونه که بعد جدایی گربه الان دست منه و من مجدد ازدواج کردم . اما همسر سابقم همچنان با اون پیج فعالیت داره و عکس های گربه رو میزاره و ابراز دلتنگی می کنه که الان برای من مشکلاتی ایجاد کرده. آیا می تونم از طریق پلیس فتا شکایت کنم ؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر از طریق پیج رفتار مجرمانه علیه ایشان نسبت به شما ایجاد شده باشد بله