مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقيف خودرو به جرم شرب خمر.

سلام و عرض ادب خدمت مشاوران محترم، خودرو بنده به اتهام شرب خرم در حين رانندگي توقيف و به پاركينگ منتقل شده است، و به بنده گفتن خودرو شما ٢١ روز توقيف است، ولي قبض پاركينگ را به بنده تحويل ندادن، ماشين در ١٤٠٠/٧/٢٠ توقيف شده و ٢ روز بعد پيامكي برايم آمد كه پرونده شما به دادسراي ناحيه ٣٨ ارجاع شده ولي تا به امروز ابلاغيه در سيستم ثنا نيامده، قبض پاركينگ را بايد از كجا بگيرم و آيا قبل از آمدن ابلاغيه قبض را به من ميدهند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قبض پارکینگ شما ضمیمه پرونده می باشد و لذا بعد از تعیین تکلیف پرونده خودرو شما آزاد خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضورا برای دریافت قبض مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضورا به شعبه دادسرا مراجعه نمایید و برای آزادی خودرو ، باید شعبه دادسرا یا دادگاه دستور رفع توقیف صادر نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود همان شعبه که توقیف کرده باید رفع آن را هم بدهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق مرجع قضایی مربوطه موضوع را پیگیری کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حضورا به شعبه مربوطه مراجعه نمایید