مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل شرب به خمر

سلام من دوستم پشت فرمون ماشینم بود و مست بود راهور جلومون رو گرفت و ماشینمونو برد کلانتری ولی خب باالتماس گفت امشب ولش میکنه و وقتی رفتیم داخل ماموری که داشت مینوشت گفت مگه مشروب خوردی بنویس نخوردی اونم نوشت نخوردم بد گفت آیا به تست الکل قبول داری اونم نوشت نه گفت داداگاهم رفتی گردن نگیر کاریت ندارن 21روز ماشین میخوابه از طرفی هم کشف حجاب داره گفت ثنا برات پیامک میاد بری دادگاه یا دادسرا نمیدونم دقیق ولی تو چیزی نخوردی از طرفی راهورم گفت مشروب نزدم و زدم عدم داشتن مدارک به نظر شما راست میگن چی میشه؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله درست گفته است
شما انکار نمایید
و در جلسه دادرسی منکر مصرف مشروبات الکلی شوید
و ...

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خوب گفته کمکتان کرده خدا پدرش را بیامرزد ، حالا شما با مدارک بروید ماشینتون را پس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به این دارد که آیا سابقه دارید یا خیر اگر سابقه نداشته باشید احتمال رافت اسلامی وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما میتوانید با مدارک مربوط مراجعه ودرخواست رفع توقیفی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در جلسه رسیدگی موردی را به اصطلاح گردن نگیرید و مصرف مشروبات الکلی را منکر شوید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید به کلانتری مراجعه واز صورتجلسه کپی اخذ کنید.