مشاوره حقوقی رایگان - انشعاب آب

اگر دو باغ باشد و باغ اول دارای انشعاب آب باشد و باغ دوم نداشته باشد و از باغ اول لوله کشی به باغ دوم کنیم با توجه به اینکه این کنتور دارای انشعاب آب مشترک بوده و صاحب کنتور فوت شده و از این کنتور 4نفر استفاده میکنند حال اداره اب آمده و معترض است و هم کنتور و هم حرکت این آقا که لوله کشی غیرمجاز کرده را غیرقانونی میداند حال برای جریمه ای که یکسال اخذ شده در صورتیکه 3ماه لوله کشی شده به این باغ و کنتور که غیرقانونی میدادند چه اقدامی انجام دهیم تا ثابت گردد صرفا فقط3ماه بوده و از جریمه کم گردد و کنتور را هم نبرند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام
با ارائه قبض های مصرفی می تونین ثابت نمائید که بیش از این مدت استفاده نکردین چرا که قبل استفاده شما مبالغ قبض کمتر بوده است