مشاوره حقوقی رایگان - منع مداخله کارکنان

با سلام. بنده به عنوان کارمند قراردادی یک اداره دولتی عمرانی هستم و شرکتی عمرانی با سهام اکثریت مادرم در آنجا قراردادهایی به امضا رسانده و در حال کار است. بنده به عنوان حسابدار هم خارج از وقت اداری در شرکت کار کرده ام و حسابهای شخصی من نیز با حساب شرکت مداخله داشته. با اتهام بازرسی در خصوص تبانی و منع مداخله کارکنان شرکت مواجه هستم. آیا در دادگاه این امر تایید میشود؟ اگر بله، حداکثر مجازات آن چگونه است؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت ادله و مستندات بله جهت توضیح بیشتر مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .باارایه دلایل محکمه پسند .کسب اطلاعات بیشتر از طریق سامانه اقدام نمایید