مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام الاختیار

با سلام. بنده دایی داشتم که مجرد بوده و همسر و فرزندی نداشتند. در حال حاضر فوت شدند. و در این بین دو برادر و دو خواهر ایشان (یکی از خواهران، مادر بنده است) که در قید حیات هستند سهم می برند. با توجه به وضعیت جسمی مادرم و اینکه سابقه ایست قلبی دارند، فوت برادرش را به ایشان اطلاع نداده ایم.
سوال بنده این است که ما (من و تنها خواهرم) چگونه میتوانیم از مادرمان وکالت تام الاختیار بگیریم تا بتوانیم کارهای انحصار وراثت را انجام بدهیم بدون اینکه ایشان متوجه فوت برادرشان شوند؟ وکالت تام الاختیار چه شرایطی باید داشته باشد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنید این وکالت برای شما تنظیم میشود و بهر حال باید مادر شما انرا امضا کند