مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه بلاعزل و تام الاختیار

با سلام
پدرم در سال 93 در یک صلحنامه عادی که به تایید شورای محل رسیده اعلام کرده کلیه اموالش رو بنام مادرم نوشت .
اما برادرم چند مبایعه نامه در طول سال‌های 89و90و91و93و94 آورده که خریداری نمود با وکالت نامه سال 94 و اقرارنامه. آیا وکالت نامه زمان‌ قبل از انعقاد رو شامل می شود. با توجه به این که جعل مبایعه نامه ها اثبات شده است.
تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر پدر ومادر خودشان زنده هستد شما نمی توانید هیچ کاری بکنید و مادرتان برعلیه پدر و برادرتان بایدطرح دعوی نماید

مینا احمدی

مینا احمدی :

اگر مبايعه نامه ها جعلي باشند وكالتنامه معتبر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مورد مبایعه‌نامه جعل شده واگر در وکالت‌نامه پدر شما حق انجام و انتقال مورد را داشته صلح نافذ است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر وکالت نامه زمان قبل از انعقاد را شامل نخواهد شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون داشتن وکالت نامه ، دلیل مالکیت وکیل نمیباشد مگر وکالتنامه همراه با مبایعه نامه معتبر باشد

باید مفاد وکالتنامه بررسی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر قبل از فوت قرارداد رسمی دارند معتبر است