مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام الاختیار

عرض سلام و خسته نباشید.
من و خواهرام حدودا 10 سال پیش وکالت تام الاختیار در مورد اموال مادرمون به برادر بزرگمون واسه انجام امور اداری و انحصار ورثه دادیم و اون موقع فرق وکالت کاری و تام الاختیار رو نمیدونستیم، الان بعد از گذشت این چند سال حاضر نیست که حق ما رو پرداخت کنه در حالی که سهم خانه مادریمونه رو بنام برادرای دیگمون کرده و یک قطعه زمین رو هم فروخته و تو این سال ها هر وقت ازش میپرسیدیم در مورد این وکالت میگفت همه اموالو زدم بنامتون خیالتون راحت، الان ما راهی داریم که شکایت کنیم و مطالباتمون رو قانونی پیگیری کنیم؟
و یک سوال دیگه همین برادرمون یک قطعه زمین رو که سند نداشته رو رفته‌ از طریق ماده 147 سند شش دانگ گرفته بنام خودش؟ واسه این هم راه قانونی هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول دادخواست حساب دوران وکالت دوم دادخواست ابطال سند ماده 147

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر مال فروخته شده باشد شما باید دادخواست مطالبه ثمن معامله طبق روز و طبق نظر کارشناس به طرفیت وکیل اقامه نمایید
و شما میتوانید دادخواست تقسیم ترکه را به طرفیت تمام وراث در دادگاه مطرح نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست تقسیم ترکه و مطالبه سهم الارث قابل طرح است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام باید متن وکالت نامه بررسی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه ثمن و یا حساب تصدی دوران وکالت مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص وکالت‌نامه دادخواست مطالبه ثمن بدهید
در خصوص سند می توانید دادخواست ابطال سند بدهید و با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید متن وکالت نامه بررسی شود وتحت شرایطی اگر مال فروخته شده باشد شما باید دادخواست مطالبه ثمن معامله طبق روز و طبق نظر کارشناس به طرفیت وکیل اقامه کنید