مشاوره حقوقی رایگان - توهین تهمت

سلام خسته نباشید بنده از طرف پدرهمسرم خیلی تهدید حرفهای زشت رکیکی من میزنم تو محل زندگی پدرم رفته منو کلی فحش داده تهمت زده هری چی گذشت کردم پروتر شده الان خونه منو رفته بدون اجازه قفل رو شکسته و وسایل منزل برده واس خونه منو رو هم اجاره دهم داده خونه رو میگع وسیله هارو دزد برده خونه هم متعلق به من لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای توهین و فحاشی میتوانید شکایت کیفری کنید و برای اسباب منزل میتوانید دادخواست استرداد جهیزیه کنید . طبق لیست سیاهه جهیزیه زمان عیدتان. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای توهین و فحاشی با مدارک و در صورت لزوم شهادت شهود شکایت کیفری کنید و برای وسایل دادخواست استرداد جهیزیه طبق سیاهه و فاکتور بدهید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای توهین و فحاشی میتوانید شکایت کیفری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید در خصوص موارد فوق شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید و سپس شکایت سرقت را
مطرح نمایید و
و اگر سند خانه به نام شما باشد که دیگران نمیتوانند خانه شما را اجاره بدهند و باید