مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به زمین سرقفلی توسط مالک

سلام.مغازه 11 متری داریم که مالک همسایه مغازه است.
51 سال قبل سرقفلی نموده ایم و20 سال قبل بدلیل کاهگلی بودن و فرسودگی درخواست تعمیر با پول خودمان دادیم.درحین تخریب متوجه شدیم مالک به زمین ما تجاوز کرده اما نمیدانستیم چقدر تجاوز کرده.چندسال قبل که با هزینه خودمان انشعاب آب خریدیم متوجه شدیم متراژ مغازه به 9 متر کاهش یافته.آیا ما میتوانیم بابت این موضوع شکایت کنیم؟
متراژ در اسناد شهرداری قید شده و در خود سرقفلی اشاره ای به متراژ نگردیده.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارک مالکیت دارید که شامل متراژ گفته شده میباشد دادخواست ماوالتفاوت این متراژ را دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .ملاک سند مالکیت است اگر در سند قید شده شما مالک هستید می توانید اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ملاک سند است نه سرقفلی میتوانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ابتدا باید دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی در گزارش ذکر بشود و سپس دادخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.