مشاوره حقوقی رایگان - رد مال

سلام. من تهران هستم و حدودا 2 سال قبل برای شخصی در برازجان از طریق صرافی انلاین ارز دیجیتال میخریدم. ایشون پول از کارت خودشون به کارت من واریز میکردن و من همون روز کار ایشونو راه مینداختم. حالا بعد از گذشت 2 سال از من شکایت کردن مبنی بر رد مال . در صورتی که چت من با ایشون در واتساپ موجوده که نشون میده من پولی از ایشون نخوردم.
متاسفانه به علت شغلم و دور بودن از دادگاه زمان رفتن به جلسه دادگاه ندارم. آیا در صورت نرفتن من به جلسه مشکلی پیش میاد و آیا قاضی بدون مدرک از شخص می تواند مرا محکوم کند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حتما وکیل بگیرید یا لایحه ارسال نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .وکیل بگیرید یا لایحه ارسال نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت عدم دفاع ، محکوم میشوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

لایحه مستند به دلایل و مدارک تنظیم و ارسال نمایید