مشاوره حقوقی رایگان - رجوع به هبه

با سلام
بنده منزل مسکونی خریداری کرده ام اما از همان روز اول آن را به اسم همسر خود زده ام، اما تمام مبلغ ان را خودم پرداخت کرده ام و مدارکش موجود است، اما سند به اسم همسرم میباشد، چونکه فرهنگی هستم به این دلیل شاید زمین یا مسکن ملی به اسمم در بیاد سند به اسم همسرم زدم، حال ادعای طلاق میکند، آیا راهی هست به اسم پشیمانی یا هبه سند را باطل کرد؟
حتی فروشنده ادعا کرده به عنوان شاهد میتواند حضور پیدا کند که شما تمام و کمال پول را پرداخت کرده اید،در ضمن همسرم خانه‌دار هستند و منبع درآمدی ندارند،مدتی هم هست در خانه پدرخودش سکونت دارد و و جدا هستیم و چند وقت پیش به بنگاه املاک سپرده جهت فروش منزل و حتی بچه هایم را نیز از من دور کرده است جوری که دخترم دیگر نمیخواهد من را ببیند و پسرم نیز بسیار سرد شده است،
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر اثبات نمایید هبه بوده بله قابل رجوع است.

یک وکیل

سلام تقاضای رجوع از هبه رو مطرح کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. امکان بازگشت خانه نیست ولیکن می توانید ثمن پرداختی را از زوجه بخواهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست استرداد هبه و ابطال سند بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اولا شما بعنوان زوج می‌دانسته اید که همسرتان توانایی بازپرداخت این مبلغ را به عنوان قرض ندارد و مضافاً‌ رابطه زوجیت بین طرفین و گذشت چند سال از زمان انعقاد معامله همگی دلالت بر این موضوع دارند که قصد مشترک شما در زمان پرداخت وجه، پرداخت قرض نبوده است؛ بلکه به قصد و نیت هبه پرداخت شده است. لذا اکر سرایط هبه وجود داشته باشدامکان اقدام قضایی وجود دارد