مشاوره حقوقی رایگان - استعلام چهارگانه حراست

باسلام و احترام

خدمت شما سروران گرامی

سوال بنده در مورد انتقال به حراست سازمان است که مدت طولانی شده است و پیگیری که میکنم می گویند باید استعلام های مربوطه بیاید، سوال من اینست این استعلام ها شامل چه چیزهایی میشود؟؟؟؟
چون قبلا از بنده گواهی سوپیشینه گرفتند و هیچ سو پیشینه نداشتم....
باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

4 مرجع رسمی به نام وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی، دادستانی کل و سازمان ثبت‌احوال و همچنین سپاه برای استعلام وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

استعلام وزارت اطلاعات دادستانی کل کشور