مشاوره حقوقی رایگان - فوت صاحب سند

با سلام. من چند سال پیش پیکان مدل 83 که صاحب سند فوت شده را از پسرش خریداری کردم و یک میلیون برای انتقال سند پیش خودم گذاشتم که با توجه به انتقال سند پول را پرداخت کنم الان دو نفر از پسران صاحب سند نیستن من چطوری میتونم انتقال سند رو انجام بدم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

علیه تمامی وراث دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر یکی از وراث بدون اجازه دیگر وراث در مال مشاع تصرف واقدامی کند بدون تنفیذ دیگر وراث معامله باطل است وشماباید ثمن معامله مخسارات خودرا از ان ورثه متخلف اخذ نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید داخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت تمام ورثه بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه تمامی وراث دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

علیه تمامی وراث دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح نمایید