مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن وکالت

سلام. چند سال پیش مادرم فوت کرد. و ما 10 خواهر و برادر هستیم. و خونه به نام مادرمان بود. و ما وکالت دادیم دادیم به پدر. (فکر کنم وکالت فروش یا تام) و قرار بود به بچه ها مبلغی بده. و یا تاموقعی که زنده هست استفاده کند. و حالا می‌خواهد بفروشد. و میگه یک یه ریالی به کسی نمیدم ... آیا می‌شود وکالت را باطل کنیم..

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قبل از اینکه پدرتان اقدام کند شما ملک را به نام شخص دیگری انتقال دهید.
لازم به ذکر است که اگر با وکالت اقدام به فروش کرد باید ثمن معامله را به شما تحویل دهد.

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

دو‌دعوا میتونین مطرح کنین یکی اینکه ابطال بدین یا تقاضای ثمن رو بکنین

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وکالتنامه بلا عزل و تام بوده نمیتوانید انرا باطل کنید اما راهکارهای دیگر حقوقی وجود دارد

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود اولا باید متن وکالتنامه توسط یکی از همکاران بررسی شود چنانچه بتوان اقدامی کرد حتما انجام میدهند بحث شما تخصصی است بهتره مشاوره حضوری بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر وکالتنامه بلاعزل داده باشید نمی‌توان آن را عزل نمایید و فقط می توانید در زمینه دریافت ثمن معامله علیه پدر خودتان اقامه دعوا نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
می توانیددادخواست مطالبه ثمن دهید