مشاوره حقوقی رایگان - درخواست باطل کردن وکالت و راهنمایی مراحل بعدی

باسلام وعرض ادب ...پدرم ملک مسکونی 150متر باسند نصف ساخته حدود 20سال که مشکلی برام پیش آمد ومبلغ 130تمن وثیقه را ضمانت من پسر بزرگترش هستم گذاشت مدتی بعد برادر کوچکترم بدون مشورت بامن وپدر وخواهرم نصف دیگر حیاط خالی را ساخت البته 70تمن خرج 30تمن خرج کرد و40 تمن پدرم وام گرفت وبخاطر مراحل اداری سند که باید ساخته جدید را در سند ذکر بشه وجریمه رفت وآمد داداشم از پدرم وکالتی گرفته ونمیدانم کاری یا بلاعوض معلوم نیست نگفت چه نوعش گرفته مدتی بعد پدرم 70سالشه سکته مغزی کردو عمل کردحالا نه حرف میزنه نه از گردن به پایین حرکت نداره من وداداشم بحث بین دوتا شروع شد لفظی وبمن گفت از پدرمان قبل بیماری وکالت دارم میخواهم حکم جلب برات بیارم ونصف ساخته که حتی خرجش از نصف کمتر هزینه کرده مال منه ..حال منو راهنمایی کنید آیا وکالت بامریضی پدرم که نه حررف میزنه نه حرکت داره باطل میشه یانه ومیتونه برای من حکم جلب بیاره بجای پدرم که صاحب ملک هستش وخانه را نصف جدید ساخت صاحب بشه .الان چکار کنم که حقم ضایع نشه ممنونم باتشکر .

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وکالت یا حجر باطل میشود باید حجر پدر را اثبات کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وکالت با حجر و فوت منفسخ می شود.
می توانید با اخذ حکم حجر اقدام پیگیری موضوع نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمتتون عرض کنم که وکالت با فوت و حجر منفسخ میشه از بین میره شما در اینجا باید بتوانید مهجوریت پدر را اثبات نمود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وکالت با فوت و حجر وکیل یا موکل منفسخ و منتفی می‌شود