مشاوره حقوقی رایگان - زندان

با سلام و خسته نباشید پسر عموی من برای یک وام به حساب من پول واریز کرده وام دهنده هم از من خواسته بود هر بار پول رو به صورت نقد به دستش برسونم و بابت واریز وام مدرکی ندارم اون فرد فراری هست و من مدرکی ندارم ازش الان پسر عموی من مطالبه پولشو کرده امکان داره بازپرس پرونده جلسه اول دادگاه من رو بازداشت کنه لطفا برام کامل توضیح میدین؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ارائه دلایل و مدارک منجمله شهادت شهود می توانید موضوع را اثبات نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی دارد بازرپرسی چگونه پیش برود

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

خیر چنین امکانی نداره که بازداشت بشین

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با دلائل و مدارک ادعای خود را اثبات نمایید