مشاوره حقوقی رایگان - عکس برداری و انگشت نگاری

دوست من سه روز از خونه فرار کرده بود و پیش من بود از آگاهی تماس گرفتن و با لحن توهین و تهدید افسر پرونده از من تعهد گرفت که هرگز نباید دیگه دوستم راه بدم ... بعد سوالم اینجاست از من عکس نگاری و انگشت نگاری کردن در حالی که مفقود پیدا شد و من ازاد شدم چرا این کارو کردن مگه من مجرم بودم و اصلا من سه ساعت اونجا بودم و ازاد شدم ... ایا این سو پیشینه میشود؟ و اینکه من دوستم نمی تونم توو کافه ببینم بخاطر تعهد؟ و رفتار زشت مامور و تهدید و اینکه هرچی من میگم بنویس چطور؟

پاسخ ها :

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام-نه سوء پیشینه نمی شود-و شما می توانید دوستتان را ببینید-می توانستید از آن مامور به واحد حراست شکایت کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سوء پیشینه خیر. بسته به مفاد تعهد بله می توانید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما مرتکب جرمی نشدید و میتوانید از مامورین شکایت کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. باید بررسی کنید آیا از سوی پدرومادر دوستان شکایت شده یا خیر؟ احتمالا شده است که آگاهی وارد عمل شده است . در خصوص رفتار مامورین می توانید از طریق تماس با شماره 197 اعلام شکایت نمایید . اگر به دادسرا و دادگاه احضار نشده و نشوید و پرونده مختومه شده باشد . سوسابقه ای(سوءپیشینه کیفری) برای شما لحاظ نمی شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام آگاهی محترم برای کشف جرم هر اقدامی که لحاظ بداند انجام می‌دهد

این مورد برای شما سوء پیشینه نمی باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خیر بدون حکم قضایی چنین اقداماتی از جانب هیچ مقامی قابل توجیه نیست

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بازرسي فراجا موضوع را طرح نماييد و شماره تلفن ١٩٧

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر سوء پیشینه نیست
می توانید
می توانید از ایشان در دادسرای انتظامی شکایت کرده و موضوع را به بازرسی نیروی انتظامی گزارش دهید یا با شماره تلفن 197 تماس گرفته و موضوع را گزارش دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید به بازرسی شکایت نمایید
سوپیشینه محسوب نمیگردد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربر گرامی خیر نگران نباشید سوسابقه نمی شود و می‌توانید دوستتان را ملاقات کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

نگه داشتن فرد فراری با علم به این موضوع جرم است

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

خیر همچین تعهدی جرم بوده و خلاف قانون گرفته شده

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

خیر

سابقه کیفری موثر نمی باشد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
این چنین اعمال مامورین انتظامی غیر قانونی است