مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودروی لیزینگی (شخص ثالث)

سلام. خودروی لیزینگی را بصورت قولنامه ای بعد از 4دست خریداری نمودم و کلیه اقساط پرداخت گردید و چک خریدار نیز از لیزینگ گرفته شد. جهت تعویض پلاک مراجعه متوجه جلوگیری از نقل و انتقال راهور در سیستم شدم. به لیزینگ مراجعه اعلام میدارند خریدار اولیه خودرو که برگ سبز بنامش می باشیم برگ چک بابت ضمانت خودروی دیگر در همان لیزینگ داده که بعلت عدم پرداخت اقساط چک ضامن اجرا گذاشته شده توقیف اموال در شعبه 4 ثبت صادر شده. آیا امکان ثبت دادخواست شخص ثالث با توجه به اینکه در قرارداد لیزینگ حق فروش خودرو نبوده و رفع توقیف امکانپذیر است؟ وکیل با تجربه جهت قبول وکالت قبول زحمت نماید‌

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا 4 مبایعه نامه ما قبل خود را تهیه نمایید و سپس با استناد به مبایعه نامه های قبلی ، دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را مطرح نمایید و درخواست رفع توقیف خودرو بدهید و