مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو لیزینگی

سلام من یک خودروی لیزینگی داشتم که حدود 5 ماه قبل قولنامه کردم و چون بدهی داشت فک رهن نکرده بودم امروز بدهی را دادم و فک رهن کردم رفتم سند بزنم گفتند شاکی داری بابت چک و حدود سه ماه قبل حکم توقیف گرفته خواستم بدونم آیا راهی دارد رفع توقیف شود

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر شخص ثالث بابت چک مبادرت به توقیف خودرو نموده است باتوجه به مالکیت شما نسبت به خوورو میتوانید بعنوان معترض ثالث اقدام نمایید وانر غیر از این باشد باید توصیحات کامل ارائه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتی که بدهکار می باشید بایستی بدهی خود را پرداخت نماییدولی اگر شخص ثالث بابت چک مبادرت به توقیف خودرو نموده است و شما بدهکار نمی باشید میتوانید به عنوان معترض ثالث اقدام نمایید و درخواست رفع توقیف خودرو را تقاضا نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ابتدا باید رضایت شاکی را اخذ نمایید و رضایت نامه را باید به مرجع توقیف کننده خودرو
تسلیم نمایید و درخواست رفع توقیف را مطرح نمایید

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

یا درود با توجه به اینکه این خودرو را فروخته اید و در اصل مالکیت این خودرو به ایشان تعلق داره وصرفا تشریفات انتقال مانده بود از طریق اعتراض ثالث توسط خریدار اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر توقیف مربوط به بعد از مالکیت شما می باشد تحت عنوان اعتراض ثالث اجرایی رفع توقیف نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید رضایت شاکی را بگیرید و به شعبه ارائه دهید تا رفع توقیف بشه