مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

بنده سرقفلی مغازه پدرم را به ارث برده ام. و الان با رضایت مالک آن را به شخصی دیگری فروخته ام. سرقفلی ما به صورت سند عادی بوده که پدر من با صاحب ملک داشته اند. الان صاحب ملک و خریدار جدید خواستار نقل و انتقال در دفترخانه هستند و من تنها یک برگه دست نویس عادی دارم آیا حضور من در دفترخانه لازم است؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا باید صاحب مغازه سند را انتقال دهند ولیکن شما نیز میتوانید بعنوان فروشنده حاضر شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.