مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سرقفلی

سلام،، در انتقال سرقفلی به مستاجر جدید، آیا بایدشروط ضمن عقد سند مربوط به مستاجر قبلی به مستاجر جدید انتقال یابد،یا اینکه قابل تغییرات است مثل عدم انتقال بغیر در سندمستاجر قبلی لطفا راهنمایی نماید ممنونم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به متن سرقفلی اول دارد بیشتر از اون نمیشه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به متن اولیه دارد لیکن اصولا تغییر نیافتنی است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. انتقال سرقفلی یا حق کسب وپیشه می بایست رضایت مالک گرفته شود .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بفرمایید قرارداد مربوط به قانون موجر مستاجر 56 میباشد یا76

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید مشخص گردد که قرارداد سرقفلی و حق کسب و پیشه مشمول قانون موجر و مستاجر 56 است یا 76

و باید مشخص شود که در قرارداد سرقفلی ، آیا حق انتقال به غیر از مستاجر سرقفلی سلب شده است یا قرارداد ساکت است

اگر با اجازه مالک ، مستاجر ، سرقفلی را به شخص دیگری انتقال
بدهد انتقال گیرنده باید قرارداد جدید اجاره با مالک منعقد نماید و تمام شروط با توافق طرفین در قرارداد ذکر شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک سوال نیست بلکه یک پرونده کامل است که فقط نکته از این پرونده را سوال فرمودید موارد حقوقی تخصصی هستند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر انتقال به همان صورت است مگر خلافش توافق کنید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

حقی اضافه ترازانچه خودتان طبق سرقفلی قبلی گرفتید به مستأجر جدید نمیتوانیدبدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

همچی بستگی به مفاد قرارداد جدید بین طرفین دارد

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

در صورت انتقال به مستاجر جدید،میبایست تمام حقوقی که سابقا برای مالک ملک محقق شده را مراعات نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق همان شرایط قرارداد قبلی قابل انتقال است و معمولا نمی توان در این خصوص تغییراتی را اعمال کرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا با همان شرایط منتقل میگردد

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام در قرارداد جدید تمام شروط،با اراده طرفین قابل انتقال یا حذف می باشد.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بستگی به قرارداد قبلی دارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولاً با شرایط قبلی تنظیم می گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با سلام پرسشگر ارجمند بستگی به متن قرارداد دارد.